Top

Accountancy MKB

  • 200+ ervaren accountants en bedrijfsadviseurs
  • Volledig geautomatiseerde administraties
  • 24/7 direct inzicht in je bedrijf
  • Slim. Altijd een vast maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Home / Accountancy

Wat doet accountancy voor je?

Bij oamkb profiteer je van álle voordelen van accountancy in het MKB:

Een jaarrekening opgesteld door de accountant AA of RA incl samenstellingsverklaring

Een jaarrekening opgesteld door de accountant is meestal niet verplicht voor het MKB. Toch geeft de accountantsjaarrekening meer zekerheid.

Accountant versus Boekhouder in het MKB

Een boekhouder is een administrateur en de accountant is specialist in het opstellen van jaarrekeningen en accountantsverklaringen in het MKB. De accountant is nodig als er meer complexe zaken in je bedrijf spelen. Je bent dan zeker van de kwaliteit van je cijfers.

Due Diligence door de accountant

Bij koop en verkoop van een MKB bedrijf kan de accountant nagaan of de informatie juist en volledig is weergegeven. Dit geeft zekerheid bij de aan- en verkoop van een bedrijf.

Andere accountantsverklaringen

Bij o.a. een subsidieverklaring, een prognose verklaring, SGR-verklaring, assurancerapport inleners, NIWO-verklaring, verklaring bewindvoerders en Financiële productieverantwoording (WMO en Jeugdwet) ben je verzekerd van kwalitatief goede en betaalbare accountantsverklaringen van accountants in het MKB.

Overstapweken 2023 campagne

STAP NU OVER EN ONTVANG GRATIS INRICHTING
(T.W.V. € 249,-) 

Laat oamkb je zakelijke wereld veranderen! Geniet van een moderne online administratie die 24/7 up-to-date is en toegankelijk via een handige app. Het oamkb-team in jouw regio zorgt voor een naadloze migratie van je huidige administratie. Scan eenvoudig bonnetjes, stuur facturen per e-mail en laat de rest aan ons over. Blijf op tijd met betalingen en aangiften dankzij ons professionele team. En dat is niet alles; je krijgt direct toegang tot een ervaren bedrijfsadviseur die al je vragen beantwoordt. Aarzel niet langer en plan nu een afspraak bij het oamkb-administratiekantoor in jouw regio om je bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen!

Plan direct een afspraak bij het administratiekantoor in jouw regio

Accountancy voor het MKB

Accountants puur voor het MKB

Een jaarrekening die door de accountant is opgemaakt geeft je mede-aandeelhouders, de bank en andere stakeholders meer inzicht en zekerheid over de juistheid en volledigheid van de cijfers. De accountant moet aan kwaliteitseisen en doorlopende studie-eisen voldoen in de accountancy. Bovendien wordt de accountant regelmatig zelf gecontroleerd door de beroepsorganisatie. Voor het MKB bedrijf dat bijvoorbeeld deelnemingen heeft, een geconsolideerde jaarrekening nodig heeft of regelmatig een accountantsverklaring nodig heeft, is de accountant een betere keuze als deze expert is in het MKB.

Wil je zekerheid over de juistheid van de jaarcijfers? Neem dan de accountant gespecialiseerd in het MKB. De accountant staat garant voor kwaliteit. Bovendien bevat je jaarrekening meer informatie dan in de wettelijk verplichte jaarrekening. Combineer een accountantsverklaring die je nodig hebt met de online administratie en dan hoeft de accountantsverklaring niet duur te zijn.

  • Accountants van oamkb zijn gespecialiseerd in het MKB
  • Accountants hebben meer kennis van complexe zaken dan boekhouders
  • Bij aan- en verkoop van je onderneming geeft een due diligence door de accountant je zekerheid over de waardering
  • Accountants van oamkb geven alle (verplichte) accountantsverklaringen voor een betaalbare prijs

Onze accountants

Oamkb ondernemer aan het woord

Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder met je MKB administratie èn je onderneming, dus stel gerust je vraag aan ons!

Bennekomseweg 43
6717 LL Ede

T. 085 – 30 30 794
E. info@oamkb.nl

Wat onze klanten zeggen

New call-to-action

Download ons 5-stappenplan

Wat zou het fijn zijn als je 70% van de administratie automatisch zou kunnen laten verlopen.

 

In ons 5-stappenplan laten we zien hoe je dit doet.

Download stappenplan

Belangrijke blogs

Accountant kiezen

Waar let je op bij het kiezen van een accountant?

Waarvoor heb je de accountant nodig? De ene onderneming zal om andere redenen een accountant kiezen dan een andere onderneming. Het is belangrijk om vast te ste…

Overige diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs

Naar Belastingadvies

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder met je MKB administratie èn je onderneming, dus stel gerust je vraag aan ons!

Bennekomseweg 43
6717 LL Ede

T. 085 – 30 30 794
E. info@oamkb.nl