Top

Accountancy MKB

  • 200+ ervaren accountants en bedrijfsadviseurs
  • Volledig geautomatiseerde administraties
  • 24/7 direct inzicht in je bedrijf
  • Slim. Altijd een vast maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Home / Accountancy

Wat doet accountancy voor je?

Bij oamkb profiteer je van álle voordelen van accountancy in het MKB:

Een jaarrekening opgesteld door de accountant AA of RA incl samenstellingsverklaring

Een jaarrekening opgesteld door de accountant is meestal niet verplicht voor het MKB. Toch geeft de accountantsjaarrekening meer zekerheid.

Accountant versus Boekhouder in het MKB

Een boekhouder is een administrateur en de accountant is specialist in het opstellen van jaarrekeningen en accountantsverklaringen in het MKB. De accountant is nodig als er meer complexe zaken in je bedrijf spelen. Je bent dan zeker van de kwaliteit van je cijfers.

Due Diligence door de accountant

Bij koop en verkoop van een MKB bedrijf kan de accountant nagaan of de informatie juist en volledig is weergegeven. Dit geeft zekerheid bij de aan- en verkoop van een bedrijf.

Andere accountantsverklaringen

Bij o.a. een subsidieverklaring, een prognose verklaring, SGR-verklaring, assurancerapport inleners, NIWO-verklaring, verklaring bewindvoerders en Financiële productieverantwoording (WMO en Jeugdwet) ben je verzekerd van kwalitatief goede en betaalbare accountantsverklaringen van accountants in het MKB.

Accountancy voor het MKB

Accountants puur voor het MKB

Een jaarrekening die door de accountant is opgemaakt geeft je mede-aandeelhouders, de bank en andere stakeholders meer inzicht en zekerheid over de juistheid en volledigheid van de cijfers. De accountant moet aan kwaliteitseisen en doorlopende studie-eisen voldoen in de accountancy. Bovendien wordt de accountant regelmatig zelf gecontroleerd door de beroepsorganisatie. Voor het MKB bedrijf dat bijvoorbeeld deelnemingen heeft, een geconsolideerde jaarrekening nodig heeft of regelmatig een accountantsverklaring nodig heeft, is de accountant een betere keuze als deze expert is in het MKB.

Wil je zekerheid over de juistheid van de jaarcijfers? Neem dan de accountant gespecialiseerd in het MKB. De accountant staat garant voor kwaliteit. Bovendien bevat je jaarrekening meer informatie dan in de wettelijk verplichte jaarrekening. Combineer een accountantsverklaring die je nodig hebt met de online administratie en dan hoeft de accountantsverklaring niet duur te zijn.

  • Accountants van oamkb zijn gespecialiseerd in het MKB
  • Accountants hebben meer kennis van complexe zaken dan boekhouders
  • Bij aan- en verkoop van je onderneming geeft een due diligence door de accountant je zekerheid over de waardering
  • Accountants van oamkb geven alle (verplichte) accountantsverklaringen voor een betaalbare prijs

Onze accountants

Oamkb ondernemer aan het woord

YouTube video

Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder met je MKB administratie èn je onderneming, dus stel gerust je vraag aan ons!

Wilhelminakade 300
3072AR Rotterdam

T. 085 – 30 30 794
E. info@oamkb.nl

Wat onze klanten zeggen

Overige diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs

Naar Belastingadvies

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching
Campagne financiele administratie & advies 2024

NU GRATIS ADVIESGESPREK BEDRIJFSADVIES EN BEDRIJFSCOACHING
T.W.V. €295,- 

Heb je behoefte aan meer klanten, meer geld, en beter presterende medewerkers? Wat wil jij het eerste aanpakken om te verbeteren in je bedrijf? Ondernemen is inspirerender, motiverender en meer fun samen met een bedrijfsadviseur of bedrijfscoach van oamkb! Jouw bedrijfsadviseur of bedrijfscoach verdient zichzelf ruimschoots voor je terug en van een gratis adviesgesprek steek je altijd wat op. Vraag nu een gratis adviesgesprek aan ter waarde van € 295,- !

Vraag hier het gratis adviesgesprek aan