Top

Bedrijfsadvies

 • 200+ Ervaren bedrijfsadviseurs
 • Alle bedrijfsvraagstukken
 • Maatwerk voor jouw bedrijf
 • Altijd een vaste prijsafspraak
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Home / Bedrijfsadvies

Wat doen de oamkb bedrijfsadviseurs voor je?

Bij oamkb profiteer je van álle voordelen van bedrijfsadvies:

Bedrijfsovername en Fusie

Bedrijfsovername en fusie

Specialisten op het gebied van doorstart en groei, fusie en bedrijfsovername, herstructurering / reorganisatie, bedrijfsopvolging, bedrijfsbeëindiging en sanering van schulden m.b.v. de WHOA.

HR specialist en Salarisadministratie

HR specialist & salarisadministratie

Je wordt beter geholpen door een specialist in personeel en HR en door een salarisadministrateur, gespecialiseerd in salarisadministratie.

Financiering

Financiering

Ben je toe aan een aankoop of investering in je bedrijf ? Neem dan een financieringsadviseur in de arm die je van a tot z begeleidt in het aanvragen van een financiering.

Juridische hulp

Juridische hulp

Bedrijfsjuristen die ondernemers beschermen tegen onnodige risico’s. Voor meer informatie over algemene voorwaarden, privacy statement, Opdrachtovereenkomst, AVG.

Branchespecialisten

Bedrijfsadvideurs met specifieke branchekennis. Een branchespecialist weet meer van jouw bedrijf en branche: specialisten op het gebied van Horeca, Automotive, Retail, Zorg, Uitgeverij.

De bedrijfsadviseurs van oamkb geven je bedrijfsadvies en helpen je om je bedrijf efficiënt te laten draaien en winstgevend te maken

Bedrijfsadvies voor het MKB

Bedrijfsadviseurs puur voor het MKB

Een specialist in jouw branche of op het gebied van HR en personeel, salarisadministratie, financiering, begeleiding bij bedrijfsovername en fusie, sanering van schulden m.b.v. de WHOA, alles wat je nodig hebt als ondernemer vind je bij oamkb. De bedrijfsadviseurs werken samen met de andere leden van de tribe zodat je altijd verzekerd bent van goed advies.

Bedrijfsadviseurs in de Horeca, Automotive, Retail; Zorg en Uitgeverij, helpen je bedrijf groeien. Specialisten op het gebied van groei, bedrijfsovername en fusie, begeleiden je bij het nemen van groeistappen. De HR specialist helpt je bij de opzet van zelfsturend en zelfstandig personeel.

Financieringsadviseurs zorgen ervoor dat je aanvraag voor een financiering wordt geaccepteerd. Juristen checken je contracten:

 • Bij oamkb worden al je vragen beantwoord
 • Ervaren branche specialisten die je nog meer branchekennis geven
 • Ervaren bedrijfsadviseurs en specialisten op alle benodigde gebieden werken pro-actief om jouw bedrijf nog meer vooruit te helpen
 • Vooraf duidelijke afspraken over advieswerkzaamheden: geen onverwachte facturen.

De branche adviseurs in de Horeca, Automotive en Retail, evenals de mondzorg/tandarts, huisarts, medisch specialisten en fysiotherapeuten in de zorg, en de specialisten uit de uitgeverij, staan klaar om je bedrijf te helpen groeien. Als specialisten op het gebied van groei, overnames en herstructurering, begeleiden zij je bij het zetten van stappen naar groei. Daarnaast zal de HR specialist je ondersteunen bij het opzetten van een zelfsturend en zelfstandig team.

 

Financieringsadviseurs zorgen ervoor dat je financieringsaanvraag wordt geaccepteerd. Juristen checken je contracten:

 • Bij oamkb worden al je vragen beantwoord
 • Ervaren branche specialisten die je nog meer branche kennis geven
 • Ervaren bedrijfsadviseurs en specialisten op alle benodigde gebieden werken pro-actief om jouw bedrijf nog meer vooruit te helpen
 • Vooraf duidelijke afspraken over advieswerkzaamheden: geen onverwachte facturen.

Onze bedrijfsadviseurs

Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder met je MKB administratie èn je onderneming, dus stel gerust je vraag aan ons!

Wilhelminakade 300
3072AR Rotterdam

T. 085 – 30 30 794
E. info@oamkb.nl

Oamkb-er aan het woord

YouTube video

Wat onze klanten zeggen

Best gewaardeerde downloads

New call-to-action
New call-to-action
New call-to-action
New call-to-action

Horeca-ondernemer aan het woord

YouTube video

Oamkb horeca-adviseur

YouTube video

Overige diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften.

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs.

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching
Campagne financiele administratie & advies 2024

NU GRATIS ADVIESGESPREK BEDRIJFSADVIES EN BEDRIJFSCOACHING
T.W.V. €295,- 

Heb je behoefte aan meer klanten, meer geld, en beter presterende medewerkers? Wat wil jij het eerste aanpakken om te verbeteren in je bedrijf? Ondernemen is inspirerender, motiverender en meer fun samen met een bedrijfsadviseur of bedrijfscoach van oamkb! Jouw bedrijfsadviseur of bedrijfscoach verdient zichzelf ruimschoots voor je terug en van een gratis adviesgesprek steek je altijd wat op. Vraag nu een gratis adviesgesprek aan ter waarde van € 295,- !

Vraag hier het gratis adviesgesprek aan