Top

Informatie over Automotive

Waar gaat het goed in je automotive bedrijf en waar kan het beter?

Dagelijks inzicht in je online automotive administratie is een stuurmiddel voor je: waar gaat het goed en waar kan het beter? Een goede online automotive administratie is niet alleen van belang voor de Belastingdienst of de bank. En online automotive administratie geeft je inzicht je klanten en je auto´s, je voorraad werk en je planning. Samen stellen we de belangrijkste KPI´s op waarop je stuurt. kun je meer winst maken. Je oamkb automotive adviseur stemt met je af wat je wel en vooral wat je niet nodig hebt om nog beter te ondernemen. We helpen je niet alleen met de administratie, maar ook met ondernemen zodat je automotive bedrijf groeit en meer winst maakt.

De beste boekhoudsoftware voor je automotive bedrijf

Vooraf bekijken we eerst samen welke boekhoudsoftware het beste bij jouw automotive bedrijf past. Wij kennen alle boekhoudpakketten en kunnen je daarin goed adviseren. Je logt dagelijk in op de app om de overzichten te bekijken. We koppelen zoveel mogelijk met de software die je al gebruikt, zodat je dagelijks inzicht in je automotive bedrijf hebt. Zo kun je jaren vooruit, groeien en meer winst maken.

Hoe helpt oamkb automotive je nog meer winst te maken?

Door de benchmark van je automotive onderneming t.o.v. vergelijkbare bedrijven, zie je jouw cijfers ten opzichte van andere garagebedrijven, autohandelaren, motorsport winkels, autoschadeherstelbedrijven en kunt dus zien waar je automotive bedrijf het goed doet en waar het beter kan. Je zal de winst verbeteren door samen met je automotive adviseur de cijfers door te nemen en een plan op te stellen om meer winst te maken. Om het werkkapitaal te verruimen of beter te benutten, kunnen we bijvoorbeeld een financiering regelen of samen bekijken hoe je op een andere manier meer geld krijgt in je bedrijf. We begeleiden je naar een (nog) effectievere bedrijfsvoering: wat kan nog beter in je bedrijf zodat iedereen minder tijd kwijt is en er meer winst wordt gemaakt. We maken samen een ondernemingsplan met liquiditeitsbegroting zodat je een goede strategie hebt voor de komende jaren om te groeien en meer winst te maken. Doorlopend sturen we samen bij op een praktische manier met veel ervaring in de automotive branche. Zo nemen we door:

  • verbetering van het werkplaatsproces
  • het verhogen van de productiviteit
  • het salesproces verbeteren
  • de inkoopcondities verbeteren

Automotive financiering

Wanneer je automotive bedrijf staat voor een periode van groei en nieuwe investeringen wil doen, kunnen we je van A tot Z begeleiden in de financieringsaanvraag. Het gaat ons erom dat je een realistisch, haalbaar ondernemingsplan hebt waardoor je in de toekomst meer winst gaat maken. Dat kan voor de opstart van je automotive bedrijf zijn, maar ook voor de groei van je bestaande automotive bedrijf.

Advies van een automotive specialist is niet duur

Omdat er jaren ervaring is opgedaan in de automotive krijg je snel en goed antwoord op al je vragen. Dat is inbegrepen in de vaste lage maandprijs. Verder helpt je automotive adviseur van oamkb je vooruit door proactief te signaleren waar zich kansen en risico´s voordoen. Samen overleggen we over bedrijfsstrategie en kosten posities. Binnen de oamkb tribe werken de automotive adviseurs samen met fiscalisten die alles van horeca weten. Maak je gebruik van alle fiscale voordelen voor horeca ondernemers? Zo betaalt een goede automotive adviseur zichzelf terug door goed advies waardoor je meer omzet, je kosten beperkt en minder belasting betaalt.

Subsidie- en fiscale mogelijkheden voor je automotive klanten en automotive producenten

Investeert jouw automotive bedrijf in milieuvriendelijke en elektrische auto’s? De oamkb automotive specialisten werken nauw samen met fiscalisten die alles weten van de subsidiemogelijkheden en fiscale voordelen voor automotive bedrijven. Zo kun je zelf subsidie krijgen of je klanten informeren over hun voordelen om milieuvriendelijke auto´s te kopen. Zo verdient de automotive specialist zichzelf voor je terug.

New call-to-action

Onze bedrijfsadviseurs

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften.

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs.

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname.

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder met je MKB administratie èn je onderneming, dus stel gerust je vraag aan ons!

Bennekomseweg 43
6717 LL Ede

T. 085 – 30 30 794
E. info@oamkb.nl