Top

Belastingadvies

  • 200+ Ervaren bedrijfsadviseurs
  • Volledig geautomatiseerde administraties
  • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
  • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Home / Belastingadvies

Hoe kan belastingadvies je helpen?

Bij oamkb profiteer je van álle voordelen van de belastingadvies:

Alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving

Oamkb zorgt ervoor dat je alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving benut. Het is namelijk je (goed) recht!

Alle belastingvoordelen voor ondernemers

De belastingadviseurs maken gebruik van alle belastingvoordelen waar je recht op hebt, zo betaal je minder belasting.

Auto van de zaak

Een oamkb belastingadviseur kan voor €150,- al een berekening maken of het nu over een milieuvriendelijke auto gaat of een gewone auto, een bestelauto of een privé-auto die je ook voor de zaak gebruikt.

Accountant én fiscalist

Bij oamkb krijg je het allebei! Is jouw eerste aanspreekpunt accountant dan wordt de fiscalist ingeschakeld en andersom. Dan weet je dat je altijd optimaal wordt geholpen.

Belastingadvies voor het MKB

Puur voor het MKB

Belastingadvies in het MKB houdt in: hoe kunnen we jou zoveel mogelijk belasting besparen? Ervaren belastingadviseurs staan je bij om binnen de wettelijke mogelijkheden te informeren hoe je de winst kunt drukken, welke constructie het voordeligst is en van welke fiscale maatregelen jij en je MKB-bedrijf gebruik kunnen maken.

Alle belastingvoordelen voor MKB-ondernemers passen we toe. Natuurlijk in overleg met jou. Het geeft je rust om te weten dat je geen problemen krijgt en toch zo weinig mogelijk belasting betaalt. Alle oamkb tribe members werken nauw samen met de oamkb belastingadviseurs zodat je altijd verzekerd bent van het juiste en voordeligste belastingadvies.

  • Maak gebruik van alle belastingvoordelen voor MKB-ondernemers
  • Slaap rustig: je hebt geen problemen en krijgt geen boetes
  • Alle kennis in huis voor het MKB: o.a. fiscale subsidies, alle belastingaangiften, betalingsregeling aanvragen, pensioenberekeningen, belastingconstructies, voordeligste auto van de zaak
  • Nauw overleg tussen oamkb administrateurs, accountants, bedrijfsadviseurs en bedrijfscoaches met de belastingadviseurs om je zo weinig mogelijk belasting te laten betalen
  • De belastingadviseur levert zichzelf op door je belasting te besparen

Maximaliseer je Winst: Slim Belastingadvies voor MKB Ondernemers

Jouw financiële rust begint met slim belastingadvies. Zie het als jouw persoonlijke schild tegen onnodig hoge belastingkosten. Elk bedrijf is uniek en dat geldt ook voor de belastingkansen. Of het nu gaat om de kleinste aftrekpost of een groot belastingvoordeel; onze belastingadviseurs spitten elke mogelijkheid door. Zo benut je alle opties die de belastingwet jou biedt.

Heb je bijvoorbeeld al eens gedacht aan de kleinschaligheidsinvesteringsaftrek? Of de innovatiebox voor die slimme uitvinding die jouw MKB-bedrijf op de kaart zet? Deze en andere fiscale parels liggen binnen jouw bereik met onze expertise. Ons belastingadvies is meer dan een besparing; het is een investering in de toekomst van jouw bedrijf.

Stel je eens voor: jij richt je volledig op je bedrijf, terwijl wij ervoor zorgen dat jouw belastingaangifte feilloos aansluit bij de laatste wetten en regels. Geen stress. Geen boetes. Alleen maar voordelen. En de auto van de zaak? Die rijdt fiscaal geoptimaliseerd de garage uit. Laat belastingadvies werken voor jouw MKB-onderneming. Dat is pas echt slim ondernemen.

Best gewaardeerde downloads

Onze fiscalisten

Oamkb-er aan het woord

YouTube video

Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder met je MKB administratie èn je onderneming, dus stel gerust je vraag aan ons!

Wilhelminakade 300
3072AR Rotterdam

T. 085 – 30 30 794
E. info@oamkb.nl

Wat onze klanten zeggen

Overige diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften

Naar Online administratie

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching
Campagne financiele administratie & advies 2024

NU GRATIS ADVIESGESPREK BEDRIJFSADVIES EN BEDRIJFSCOACHING
T.W.V. €295,- 

Heb je behoefte aan meer klanten, meer geld, en beter presterende medewerkers? Wat wil jij het eerste aanpakken om te verbeteren in je bedrijf? Ondernemen is inspirerender, motiverender en meer fun samen met een bedrijfsadviseur of bedrijfscoach van oamkb! Jouw bedrijfsadviseur of bedrijfscoach verdient zichzelf ruimschoots voor je terug en van een gratis adviesgesprek steek je altijd wat op. Vraag nu een gratis adviesgesprek aan ter waarde van € 295,- !

Vraag hier het gratis adviesgesprek aan