Top

Boekhouder

 • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
 • Volledig geautomatiseerde administraties
 • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
 • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Diensten 2021 bottom

Home / Boekhouder

Oamkb online boekhouder helpt MKB-ers bij groeien en besparen

Onze boekhouders zijn zelf ondernemer en begrijpen waar jij als ondernemer mee bezig bent. Bij onze boekhoudkantoren werken naast boekhouders ook accountants, belastingadviseurs, branchespecialisten, bedrijfsadviseurs en bedrijfscoaches. We automatiseren van jouw boekhouding en dit zorgt voor jou voor tijdsbesparing, meer inzicht en helpt je nog betere ondernemers beslissingen te nemen. Verder adviseren we je bij ondernemersvragen én met elk financieel vraagstuk.

Stap over en profiteer nu
Banner boekhouden

Een online boekhouding bij oamkb is 24/7 inzichtelijk en met een app altijd bij de hand. Onze boekhouders zorgen voor een eenvoudige en soepele migratie van je boekhouding. Je hoeft daarna alleen nog maar met je telefoon de bonnetjes te scannen en facturen door te sturen naar het email adres van je boekhouding. Wij nemen je de hele boekhouding uit handen. Een geautomatiseerde boekhouding zorgt voor betalingen en aangiften die altijd op tijd zijn. Daarbij helpen onze boekhouders bij het vertalen van de boekhouding naar duidelijke bedrijfskeuzes die zorgen dat jouw bedrijf gaat groeien en je meer winst maakt.

 

24/7 inzichtelijke boekhouding en altijd bij de hand

Onze boekhouders staan garant voor een probleemloze migratie van je boekhouding die altijd via de APP te zien is. Daarna is het enige wat je nog zelf hoeft te doen bonnetjes scannen en facturen doorsturen naar het email adres van je boekhouding. Onze volledig geautomatiseerde boekhouding zorgt voor de rest: betalingen en aangiftes die altijd op tijd zijn.

 

Juiste beslissingen voor groei en/of winst

Onze boekhouders zijn altijd bereikbaar om de gekregen inzichten, samen met jou, te vertalen naar de keuzes gericht op de groei van of meer winst in je bedrijf.

Kosten boekhouder

Hoeveel kost een boekhouder? Net als jij houden we niet van nare verrassingen op de factuur. Daarom lichten we graag toe in een kosteloos adviesgesprek wat je van ons kunt verwachten.

Bij oamkb zijn de kosten van de boekhouding opgenomen in een vast laag bedrag per maand voor een complete boekhouding en fiscale diensten plus eenmalige kosten voor de inrichting van je boekhouding. Wanneer er extra bedrijfsadvies bij komt, dan overleggen we vooraf met je over de kosten, want het resultaat telt.

Uitgebreide kosten boekhouding

Eenmalige inrichting en instructie € 229,-
Maandabonnement incl. basissoftware, boekhouding, belastingaangiften en communicatie
Eenmanszaak € 149,- per maand
VOF / Mts bij 2 vennoten
bij meer vennoten/maten
€ 175,-
€ 265,-
per maand
per jaar extra ivm IB
Holding, Stamrecht BV € 149,- per maand
BV zonder personeel (alleen 1 DGA) € 195,- per maand
BV lopende activiteiten 2-5 medewerkers € 269,- per maand
BV lopende activiteiten 6-10 medewerkers € 399,- per maand
BV lopende activiteiten >10 medewerkers € 499,- per maand

Oamkb heeft meer dan 80 boekhoudkantoren in Nederland, waaronder in:

 • Almere
 • Leiden
 • Breda
 • Utrecht
 • Zwolle
 • Venlo
 • Roermond
 • Enschede
 • Amsterdam
 • Tilburg
 • Dronten

Best gewaardeerde downloads

New call-to-action

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften.

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs.

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname.

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching