Top

Boekhouder

 • 200+ Ervaren bedrijfsadviseurs
 • Volledig geautomatiseerde administraties
 • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
 • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Home / Boekhouder

Wat doet een boekhouder voor je?

Bij oamkb profiteer je van álle voordelen van de boekhouders in het MKB;

Geldbesparing, tijdsbesparing, gemak en 24/7 inzicht in je cijfers via je telefoon, tablet of computer, waar je ook bent!

Om van alle voordelen van de online administratie te kúnnen profiteren, zorgen we dat we eerst jouw administratie automatiseren (al tot 70%). Je online administrateur controleert jouw administratie, en zorgt voor al je verplichte aangiften.

Voor je start, bekijk je eerst met jouw oamkb administrateur welke online administratie het beste bij jouw bedrijf past. Wij kennen alle pakketten en kunnen je daarin goed adviseren.

Maandabonnement en de kosten

Omdat we het belangrijk vinden dat je weet waar je aan toe bent, is dit altijd een slim vast laag bedrag per maand, waarin tussendoor bellen/mailen en appen inclusief is.

Wat doet oamkb voor MKB ondernemers?

YouTube video

Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Plan meteen een kosteloos adviesgesprek via onderstaande agenda:

Stel je vraag

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder met je MKB administratie èn je onderneming, dus stel gerust je vraag aan ons!

Oamkb online boekhouder helpt MKB-ers bij groeien en besparen

Onze boekhouders zijn zelf ondernemer en begrijpen waar jij als ondernemer mee bezig bent. Bij onze boekhoudkantoren werken naast boekhouders ook accountants, belastingadviseurs, branchespecialisten, bedrijfsadviseurs en bedrijfscoaches. We automatiseren van jouw boekhouding en dit zorgt voor jou voor tijdsbesparing, meer inzicht en helpt je nog betere ondernemers beslissingen te nemen. Verder adviseren we je bij ondernemersvragen én met elk financieel vraagstuk. Zoek je een boekhouder in de buurt? Bij ons vind je altijd een professionele en betrokken boekhouder dicht bij jouw onderneming.

Boekhouder oamkb

Een online boekhouding bij oamkb is 24/7 inzichtelijk en met een app altijd bij de hand. Onze boekhouders zorgen voor een eenvoudige en soepele migratie van je boekhouding. Je hoeft daarna alleen nog maar met je telefoon de bonnetjes te scannen en facturen door te sturen naar het email adres van je boekhouding. Wij nemen je de hele boekhouding uit handen. Een geautomatiseerde boekhouding zorgt voor betalingen en aangiften die altijd op tijd zijn. Daarbij helpen onze boekhouders bij het vertalen van de boekhouding naar duidelijke bedrijfskeuzes die zorgen dat jouw bedrijf gaat groeien en je meer winst maakt.

24/7 inzichtelijke boekhouding en altijd bij de hand

Onze boekhouders staan garant voor een probleemloze migratie van je boekhouding die altijd via de APP te zien is. Daarna is het enige wat je nog zelf hoeft te doen bonnetjes scannen en facturen doorsturen naar het email adres van je boekhouding. Onze volledig geautomatiseerde boekhouding zorgt voor de rest: betalingen en aangiftes die altijd op tijd zijn.

Juiste beslissingen voor groei en/of winst

Onze boekhouders zijn altijd bereikbaar om de gekregen inzichten, samen met jou, te vertalen naar de keuzes gericht op de groei van of meer winst in je bedrijf.

Kosten boekhouder

Hoeveel kost een boekhouder? Net als jij houden we niet van nare verrassingen op de factuur. Daarom lichten we graag toe in een kosteloos adviesgesprek wat je van ons kunt verwachten.

Bij oamkb zijn de kosten van de boekhouding opgenomen in een vast laag bedrag per maand voor een complete boekhouding en fiscale diensten plus eenmalige kosten voor de inrichting van je boekhouding. Als je op zoek bent naar een boekhouder in de buurt die je persoonlijk kunt ontmoeten, dan helpen we je graag om er een te vinden. Wanneer er extra bedrijfsadvies bij komt, dan overleggen we vooraf met je over de kosten, want het resultaat telt.

Uitgebreide kosten boekhouding

Eenmalige inrichting en instructie vanaf € 265,-
Maandabonnement incl. basissoftware, boekhouding, belastingaangiften en communicatie
Eenmanszaak v.a. € 172,- per maand
VOF / Mts bij 2 vennoten v.a. € 202,- per maand
VOF / Mts bij meer dan 2 vennoten/maten v.a. € 306,- per maand
Holding, Stamrecht BV v.a. € 172,- per jaar extra ivm IB
BV lopende activiteiten 1-5 v.a. € 312,- per maand
BV lopende activiteiten 6-10 v.a. € 462,- per maand
BV lopende activiteiten >10 v.a. € 577,- per maand

Boekhouder in de buurt

Het vinden van een betrouwbare en deskundige boekhouder in jouw omgeving is essentieel voor het succes van jouw onderneming. Bij OAMKB begrijpen we dat je iemand nodig hebt die niet alleen jouw financiële administratie begrijpt, maar ook de lokale markt kent. Daarom bieden we jou een netwerk van ervaren boekhouders die verspreid zijn over heel Nederland.

 • Almere
 • Leiden
 • Breda
 • Utrecht
 • Zwolle
 • Venlo
 • Roermond
 • Enschede
 • Amsterdam
 • Tilburg
 • Dronten
 • Leeuwarden

Wat onze klanten zeggen

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften.

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs.

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname.

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching