Top

De Tribe

  • 200+ Ervaren bedrijfsadviseurs
  • Volledig geautomatiseerde administraties
  • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
  • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Home / De Tribe

Wie we zijn

 

Oamkb is een netwerk van administrateurs, belastingadviseurs, accountants, bedrijfsadviseurs en bedrijfscoaches die zich richten op het ondersteunen van ondernemers in het MKB. We bieden online administraties, belastingadvies, accountantsverklaringen, bedrijfsadvies en bedrijfscoaching.

Onze aanpak is gebaseerd op ¨10x echt goed werken¨, waarbij we 24/7 inzicht geven in geautomatiseerde administratie, inclusief belastingaangiften, forecasts en benchmarking.

We adviseren en coachen ondernemers om hun bedrijf toekomstbestendig te maken in de circulaire economie en helpen hen groeien op het gebied van omzet, winst, ondernemerschap en werkgeverschap. Onze bedrijfscultuur is gericht op samenwerking, voortdurende ontwikkeling, transparantie, klantvriendelijkheid, duurzaamheid en werkplezier.

Bij oamkb zorgen we voor een goedlopend en winstgevend bedrijf voor MKB ondernemers. Oamkb heeft daarom een unieke combinatie ontwikkeld: een automatische administratie ínclusief professioneel bedrijfsadvies en bedrijfscoaching.

10x echt goed werken

van je probleem je voordeel maken

De administratie is vaak een rompslomp, het kost geld en het levert niets op. Het is een kostenpost en ondernemers maken liever omzet. Echt goed werken in administratie betekent dat je administratie juist bijdraagt aan de bedrijfsdoelen.

Een hoog geautomatiseerde online administratie met een bedrijfsadviseur ernaast zorgt voor inzicht, advies en een goedlopend en winstgevend bedrijf voor jou.

 

Vraag hier een kosteloos adviesgesprek aan
1
De administratie is altijd klaar

Je moet zo weinig mogelijk tijd en geld kwijt zijn aan je administratie. Daarom digitaliseren we de administratie en vermijden dubbel werk. We zorgen ervoor dat je snel en gemakkelijk met online administratie om kan gaan.

2
Je gaat vanzelf mee met alle innovaties

We gebruiken alleen de meest innovatieve, veilige software en blijven voortdurend vernieuwen en verbeteren. Je hebt geen grote veranderingen in je bedrijf, maar blijft stap voor stap een moderne ondernemer. We koppelen zoveel mogelijk software aan elkaar, altijd met als doel je bedrijf te verlossen van de boekhouding en om meer informatie uit de cijfers te kunnen halen waardoor je als ondernemer beter kunt besturen.

3
We zijn je vragen voor

Door voor realtime cijfers te zorgen en jou in te lichten over de aankomende regelingen die voor jouw bedrijf van belang zijn dragen we bij aan de bloei van je onderneming. Vanuit onze organisatie houden we je continu op de hoogte van de aankomende regelingen en belangrijke informatie, het hele jaar door.

4
Je mag altijd bellen, mailen, appen

Je mag geen drempel kennen om met ons te communiceren. Telefoongesprekken en e- mailverkeer zijn daarom in de maandprijs inbegrepen. Bij complexere onderwerpen communiceren we per telefoon of in een persoonlijk gesprek. De afspraken worden daarna per e-mail vastgelegd.

Je bepaalt zelf hoeveel geautomatiseerd wordt

Sommige ondernemers hebben veel behoefte aan automatisering en anderen willen er juist zo weinig mogelijk mee te maken hebben. We passen onze dienstverlening en de mate van automatisering aan jou aan.

6
vaste prijzen, vooraf gemaakt

We spreken een vaste prijs van tevoren af, per maand of per opdracht. Ook maken we duidelijke afspraken over de werkzaamheden.

7
ook een vaste prijs vooraf voor extra werkzaamheden

We vragen vooraf of extra werkzaamheden mogen worden uitgevoerd. Wanneer dit meerwerk om substantiële bedragen gaat, dan maken we vooraf een offerte van een totaalpakket prijs en kun je die als klant eerst goedkeuren. Dan weet je als ondernemer vooraf precies waar je aan toe bent en kom je niet voor (onaangename) verrassingen te staan.

8
Bedrijfsadvies en Bedrijfscoaching

Oamkb levert, bovenop de informatie uit jouw up-to-date administratie, op regelmatige tijden bedrijfsadvies afhankelijk van jouw behoefte. Bovendien kun je een bedrijfscoachingstraject doen waarin je in 7 stappen je bedrijf futureproof maakt, sneller groeit, financiële rust ontstaat en ruimte om aan je bedrijf te werken i.p.v. in je bedrijf.

9
Klachten worden binnen 24 uur serieus opgepakt

Je krijgt bij een eventuele klacht binnen 24 uur een gesprek of oplossing. Klachten zijn er om zo snel mogelijk opgelost te worden en fouten zijn om van te leren. Zonder fouten is er geen vooruitgang. Lees meer over onze klachtenregeling.

10
milieuvriendelijk, mvo en papierloos

OAMKB houdt rekening met het milieu en de maatschappij. We gaan voor maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) en met heel OAMKB koppelen we onze acties regelmatig aan een goed doel. We zoeken de balans tussen mensen, planeet, welvaart en samenwerking.

Ondernemers over oamkb

YouTube video

Wie is Wie

Tribe Team

Pascale Petiet - oamkb Tribe B.V.

Pascale Petiet

Tribe Director
Tel: 06 – 53 86 59 03

Peter Michels

Peter Michels

Chief Financial Officer
Tel: 06 – 24 74 29 12

Pauline Daams - oamkb Tribe B.V.

Pauline Daams

Tribe Operations Manager
Tel: 06 – 11 84 06 98

Fem Petiet - oamkb Tribe B.V.

Fem Petiet

Tribe Marketing & Branding
Tel: 06 – 21 41 13 89

Roger Schoenmaekers - oamkb Tribe B.V.

Roger Schoenmaekers

Tribe IT Chief
Tel: 06 – 29 20 98 70

Floris Tortolero - oamkb Tribe B.V.

Floris Tortelero

Tribe ICT Support
Tel: 06 – 15 22 64 59

Amber te Niet - oamkb Tribe B.V.

Amber te Niet

ICT Support

Jos Hermsen - oamkb Tribe B.V.

Jos Hermsen

Tribe Websites

Shirley Elgers

Shirley Elgers

Tribe HR Manager
Tel: 06 – 23 55 86 55

Jamie Kramer - Hooijmans - oamkb Tribe B.V.

Jamie Hooijmans

HR Support

Lucy Walta

Lucy Walta

HR Employee

Renee Petiet - oamkb Tribe B.V.

Renée Petiet

Tribe Recruitment
Tel: 06 – 50 01 74 56

Vind jouw oamkb tribe member in de buurt

Onze klanten

Leerhulpmiddelen
Events in Business
Hoek Consultants
Voedselbank

Wat onze klanten zeggen

Missie en Visie

Missie

Onze missie is om ondernemers te begeleiden bij het vergroten van hun omzet, winst en ondernemersvaardigheden door deskundig advies te bieden op verschillende terreinen. Dit omvat expertise op het gebied van bedrijfsovernames, subsidies, sales, HR, werving en specifieke branches zoals Fintech, IT, horeca, bouw, retail en webshops. Wij streven ernaar om een positieve impact te hebben op ondernemers en hun bedrijven in Nederland, met een specifieke focus op het klein en middelgroot MKB.

Dit realiseren we door middel van online administraties, belastingadvies, accountantsverklaringen, bedrijfsadvies en bedrijfscoaching, gebaseerd op het principe van 10x echt goed werken. Hierdoor helpen we ondernemers hun financiële en operationele prestaties te optimaliseren en duurzame groei te realiseren.

Visie

Onze visie is dat elke oamkb-medewerker een waardevolle partner is voor MKB-ondernemers, met een sterke focus op het helpen van ondernemers om het maximale potentieel uit hun bedrijf te benutten. Duurzaamheid (profit, people, planet) speelt hierbij een cruciale en integrale rol.

Dit realiseren we door ervoor te zorgen dat onze klanten toegang hebben tot de meest waardevolle stuurinformatie en door de inzet van hooggekwalificeerde specialisten om optimale resultaten te waarborgen. Dit omvat niet alleen fiscale aspecten, maar ook winstgevendheid, balans en het waarborgen van de toekomstbestendigheid van hun ondernemingen.

Dat doen we door hen te adviseren op basis van data uit de administraties en ondernemersgesprekken en te coachen hoe zij hun bedrijf (met hun medewerkers) toekomstbestendig kunnen maken en houden in de circulaire economie.

Intern richten wij ons ook op het toekomstbestendig blijven in de circulaire economie waarbij wij een extra focus hebben op gelukkige medewerkers.

Oamkb-er aan het woord

YouTube video

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften.

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs.

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname.

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder met je MKB administratie èn je onderneming, dus stel gerust je vraag aan ons!

Wilhelminakade 300
3072AR Rotterdam

T. 085 – 30 30 794
E. info@oamkb.nl

Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Franchiseraad

mkdf-team-image

Albert Kluyver

Vertegenwoordiger regio Oost

Tel: 06 - 37 27 39 44

mkdf-team-image

Ronald van IJsselmuide

Vertegenwoordiger regio West

Tel: 06 - 46 38 73 83

mkdf-team-image

Arend Pasma

Vertegenwoordiger regio Midden

Tel: 06 - 24 72 21 16

mkdf-team-image

Frans van der Linden

Vertegenwoordiger Brabant

Tel: 06 - 22 23 98 38