Top

De Tribe

  • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
  • Volledig geautomatiseerde administraties
  • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
  • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Home / De Tribe

Wie we zijn

 

Oamkb is een netwerk van bedrijfsadviseurs, accountants, administrateurs, bedrijfscoaches en belastingadviseurs. Deze bedrijfsadviseurs hebben achtergronden als CEO, CFO, Directeur en Business Controller. Deze bijzonder ervaren en kundige mensen zijn bij oamkb gekomen omdat zij hun ambities in loondienst hebben bereikt en hun kennis en ervaring nu willen inzetten voor MKB Nederland.

Bij oamkb zorgen we voor een goedlopend en winstgevend bedrijf voor MKB ondernemers. Oamkb heeft daarom een unieke combinatie ontwikkeld: een automatische administratie ínclusief professioneel bedrijfsadvies en bedrijfscoaching.

10x echt goed werken

van je probleem je voordeel maken

De administratie is vaak een rompslomp, het kost geld en het levert niets op. Het is een kostenpost en ondernemers maken liever omzet. Echt goed werken in administratie betekent dat je administratie juist bijdraagt aan de bedrijfsdoelen.

Een hoog geautomatiseerde online administratie met een bedrijfsadviseur ernaast zorgt voor inzicht, advies en een goedlopend en winstgevend bedrijf voor jou.

 

Vraag hier een kosteloos adviesgesprek aan
1
De administratie is altijd klaar

Je moet zo weinig mogelijk tijd en geld kwijt zijn aan je administratie. Daarom digitaliseren we de administratie en vermijden dubbel werk. We zorgen ervoor dat je snel en gemakkelijk met online administratie om kan gaan.

2
Je gaat vanzelf mee met alle innovaties

We gebruiken alleen de meest innovatieve, veilige software en blijven voortdurend vernieuwen en verbeteren. Je hebt geen grote veranderingen in je bedrijf, maar blijft stap voor stap een moderne ondernemer. We koppelen zoveel mogelijk software aan elkaar, altijd met als doel je bedrijf te verlossen van de boekhouding en om meer informatie uit de cijfers te kunnen halen waardoor je als ondernemer beter kunt besturen.

3
We zijn je vragen voor

Door voor realtime cijfers te zorgen en jou in te lichten over de aankomende regelingen die voor jouw bedrijf van belang zijn dragen we bij aan de bloei van je onderneming. Vanuit onze organisatie houden we je continu op de hoogte van de aankomende regelingen en belangrijke informatie, het hele jaar door.

4
Je mag altijd bellen, mailen, appen

Je mag geen drempel kennen om met ons te communiceren. Telefoongesprekken en e- mailverkeer zijn daarom in de maandprijs inbegrepen. Bij complexere onderwerpen communiceren we per telefoon of in een persoonlijk gesprek. De afspraken worden daarna per e-mail vastgelegd.

Je bepaalt zelf hoeveel geautomatiseerd wordt

Sommige ondernemers hebben veel behoefte aan automatisering en anderen willen er juist zo weinig mogelijk mee te maken hebben. We passen onze dienstverlening en de mate van automatisering aan jou aan.

6
vaste prijzen, vooraf gemaakt

We spreken een vaste prijs van tevoren af, per maand of per opdracht. Ook maken we duidelijke afspraken over de werkzaamheden.

7
ook een vaste prijs vooraf voor extra werkzaamheden

We vragen vooraf of extra werkzaamheden mogen worden uitgevoerd. Wanneer dit meerwerk om substantiële bedragen gaat, dan maken we vooraf een offerte van een totaalpakket prijs en kun je die als klant eerst goedkeuren. Dan weet je als ondernemer vooraf precies waar je aan toe bent en kom je niet voor (onaangename) verrassingen te staan.

8
Bedrijfsadvies en Bedrijfscoaching

Oamkb levert, bovenop de informatie uit jouw up-to-date administratie, op regelmatige tijden bedrijfsadvies afhankelijk van jouw behoefte. Bovendien kun je een bedrijfscoachingstraject doen waarin je in 7 stappen je bedrijf futureproof maakt, sneller groeit, financiële rust ontstaat en ruimte om aan je bedrijf te werken i.p.v. in je bedrijf.

9
Klachten worden binnen 24 uur serieus opgepakt

Je krijgt bij een eventuele klacht binnen 24 uur een gesprek of oplossing. Klachten zijn er om zo snel mogelijk opgelost te worden en fouten zijn om van te leren. Zonder fouten is er geen vooruitgang. Lees meer over onze klachtenregeling.

10
milieuvriendelijk, mvo en papierloos

OAMKB houdt rekening met het milieu en de maatschappij. We gaan voor maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) en met heel OAMKB koppelen we onze acties regelmatig aan een goed doel. We zoeken de balans tussen mensen, planeet, welvaart en samenwerking.

10 jarig bestaan oamkb

YouTube video

Wie is Wie

Tribe Team

mkdf-team-image

Pascale Petiet

Tribe Director

Tel: 06 - 53 86 59 03

mkdf-team-image

Honoré Schreurs

Tribe Formule Coördinator

Tel: 06 - 50 29 54 53

mkdf-team-image

Pauline Daams

Tribe Operations Manager

Tel: 06 - 11 84 06 98

mkdf-team-image

Jos Hermsen

Tribe Web & SEO
mkdf-team-image

Dexter Walta

Tribe Media
mkdf-team-image

Renee Petiet

Tribe Werving

Tel: 06 - 24 09 04 28

mkdf-team-image

Roger Schoenmaekers

Tribe IT Chief

Tel: 06 - 29 20 98 70

mkdf-team-image

Fem Petiet

Tribe Operations Assistant Manager

Tel: 06 - 21 41 13 89

Franchiseraad

Vind jouw oamkb tribe member in de buurt

Onze klanten

Wat onze klanten zeggen

New call-to-action

Tarieven 2023

Download het tarievenoverzicht van 2023

Download overzicht

Tribe members in beeld

Oamkb-er aan het woord

YouTube video

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften.

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs.

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname.

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder met je MKB administratie èn je onderneming, dus stel gerust je vraag aan ons!

Bennekomseweg 43
6717 LL Ede

T. 085 – 30 30 794
E. info@oamkb.nl

Kosteloos adviesgesprek aanvragen