Top

De Tribe

  • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
  • Volledig geautomatiseerde administraties
  • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
  • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Home / De Tribe

Wie we zijn

 

Oamkb is een netwerk van bedrijfsadviseurs, accountants, administrateurs, bedrijfscoaches en belastingadviseurs. Deze bedrijfsadviseurs hebben achtergronden als CEO, CFO, Directeur en Business Controller. Deze bijzonder ervaren en kundige mensen zijn bij oamkb gekomen omdat zij hun ambities in loondienst hebben bereikt en hun kennis en ervaring nu willen inzetten voor MKB Nederland.

 

Bij oamkb zien we het als onze taak om MKB Nederland (nog) succesvoller te maken. Oamkb heeft daarom een unieke combinatie ontwikkeld: een automatische administratie ínclusief professioneel bedrijfsadvies.

10 jarig bestaan oamkb

Wie is Wie

Tribe Members

Franchiseraad

Vind jouw oamkb tribe in de buurt

Onze klanten

Wat onze klanten zeggen

New call-to-action

Tarieven 2020

Dowload het tarievenoverzicht van 2020

Download overzicht

Oamkb-er aan het woord

Tribe members in beeld

10x echt goed werken

van je probleem je voordeel maken

De administratie is vaak een rompslomp, het kost geld en het levert niets op. Het is een kostenpost en ondernemers maken liever omzet. Echt goed werken in administratie betekent dat je administratie juist bijdraagt aan de bedrijfsdoelen.

 

Een hoog geautomatiseerde online administratie met een financieel professional ernaast zorgt voor inzicht en advies en beter ondernemen.

1
De administratie is altijd klaar.

Je moet zo weinig mogelijk tijd en geld kwijt zijn aan je administratie. Daarom digitaliseren we de administratie en vermijden dubbel werk. We zorgen ervoor dat je snel en gemakkelijk met online administratie om kan gaan.

2
Je gaat vanzelf mee met alle innovaties.

We gebruiken alleen de meest innovatieve, veilige software en blijven voortdurend vernieuwen en verbeteren. Je hebt geen grote veranderingen in je bedrijf, maar blijft stap voor stap een moderne ondernemer. We koppelen zoveel mogelijk software aan elkaar, altijd met als doel je bedrijf te verlossen van de boekhouding en om meer informatie uit de cijfers te kunnen halen waardoor je als ondernemer beter kunt besturen.

3
We zijn je vragen voor.

Door voor realtime cijfers te zorgen en jou in te lichten over de aankomende regelingen die voor jouw bedrijf van belang zijn dragen we bij aan de bloei van je onderneming. Vanuit onze organisatie houden we je continu op de hoogte van de aankomende regelingen en belangrijke informatie, het hele jaar door.

4
Je mag altijd bellen, mailen, appen.

Je mag geen drempel kennen om met ons te communiceren. Telefoongesprekken en e- mailverkeer zijn daarom in de maandprijs inbegrepen. Bij complexere onderwerpen communiceren we per telefoon of in een persoonlijk gesprek. De afspraken worden daarna per e-mail vastgelegd.

Je bepaalt zelf hoeveel geautomatiseerd wordt.

Sommige ondernemers hebben veel behoefte aan automatisering en anderen willen er juist zo weinig mogelijk mee te maken hebben. We passen onze dienstverlening en de mate van automatisering aan jou aan.

6
vaste prijzen, vooraf gemaakt.

We spreken een vaste prijs van tevoren af, per maand of per opdracht. Ook maken we duidelijke afspraken over de werkzaamheden.

7
ook een vaste prijs vooraf voor extra werkzaamheden.

We vragen vooraf of extra werkzaamheden mogen worden uitgevoerd. Wanneer dit meerwerk om substantiële bedragen gaat, dan maken we vooraf een offerte van een totaalpakket prijs en kun je die als klant eerst goedkeuren. Dan weet je als ondernemer vooraf precies waar je aan toe bent en kom je niet voor (onaangename) verrassingen te staan.

8
bedrijfsadvies.

OAMKB levert, bovenop de informatie uit jouw up-to-date administratie, op regelmatige tijden bedrijfsadvies afhankelijk van jouw behoefte.

9
Klachten worden binnen 24 uur serieus opgepakt.

Je krijgt bij een eventuele klacht binnen 24 uur een gesprek of oplossing. Klachten zijn er om zo snel mogelijk opgelost te worden en fouten zijn om van te leren. Zonder fouten is er geen vooruitgang. Lees meer over onze klachtenregeling.

10
milieuvriendelijk, mvo en papierloos.

OAMKB houdt rekening met het milieu en de maatschappij. We gaan voor maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) en met heel OAMKB koppelen we onze acties regelmatig aan een goed doel. We zoeken de balans tussen mensen, planeet, welvaart en samenwerking.

Oamkb-er aan het woord

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften.

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs.

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname.

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Neem contact op

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

Bennekomseweg 43
6717 LL Ede

T. 085 – 30 30 794
E. info@oamkb.nl

Contact