Top

Home / Financieringsaanvraag

Hulp bij financieren

In deze moeilijke tijden hebben steeds meer bedrijven hard extra financiering nodig. Hier helpen we ondernemers graag bij om dit zelf te kunnen oppakken en daarom bieden wij slimme hulpmiddelen welke je kosteloos onderaan deze pagina kunt downloaden.

Quickscan

Geen behoefte of de volledige kennis een financieringsaanvraag zelf in te vullen? Wil je geen maanden wachten om vervolgens een ¨nee¨ te ontvangen van de bank? Wil je dat jouw aanvraag een grote kans van slagen heeft? De oamkb bedrijfsadviseurs zijn gespecialiseerd in het aanvragen en doen slagen van financieringsaanvragen. Zij kunnen jouw financieringsaanvraag beoordelen voor €350,-. Onze bedrijfsadviseurs kijken tevens mee of er meer financieringsmogelijkheden zijn als alleen de bank, zodat je altijd je financieringsaanvraag voor elkaar krijgt.

Meer opties als alleen de bank

Samen met een oamkb bedrijfsadviseur onderzoek je meerdere mogelijkheden om te financieren en plaats je bij meerdere aanbieders de financieringsaanvraag. Vraag nu een kosteloos adviesgesprek aan en bespreek de mogelijkheden voor een quickscan:

Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Volledige ondersteuning bij jouw aanvraag

Natuurlijk beoordelen onze bedrijfsadviseurs je aanvraag eerst en geven je aanwijzingen waardoor je financieringsaanvraag wel kan slagen. Een financieringsaanvraag moet aan veel voorwaarden voldoen. Je oamkb bedrijfsadviseur kan je ook van A tot Z begeleiden naar een succesvolle financieringsaanvraag. Voor een aanbieder van financieringen is het een plus als je een bedrijfsadviseur erbij betrekt die ook, nadat het geld is ontvangen, vinger aan de pols houdt. Voor jezelf is het ook goed om ook na de financiering 24/7 informatie te hebben om je bedrijf te besturen, zodat je op tijd kunt bijsturen. Vraag nu een kosteloos adviesgesprek aan en bespreek de mogelijkheden voor volledige begeleiding bij een financieringsaanvraag:

Kosteloos adviesgesprek aanvragen
Gratis rekentool
Financieringsaanvraag bij de bank; praktische tips en checklist

Wil je meer informatie over financieringen? Op informatie over financieren en crowdfunding vind je alles. Ook interessant kan het e-book 9 alternatieve vormen van financieren zijn.

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften.

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs.

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname.

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching