Top

Welkom bij
oamkb Amsterdam – Culemborg

Home / Kantoren / oamkb Amsterdam – Culemborg

Ik ben Hans ter Haar

 

Ik ben Hans ter Haar ik help ondernemers weer tijd te maken voor hun passie: ondernemen. Dit doe ik vanuit ons administratiekantoor in Culemborg. Je administratie kan namelijk tot 70% geautomatiseerd worden. Wij zorgen ervoor dat je hierbij een goed zicht krijgt op de cijfers van je onderneming. Zo is je administratie geen last meer, maar een bron van informatie om op te stúren. Nieuwsgierig geworden? Neem nu contact op met oamkb voor meer informatie!

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften.

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs.

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname.

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Wat onze klanten zeggen

Neem contact op

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

 

oamkb Amsterdam – Culemborg

Oostersingel 1A
4101 GE Culemborg

T. 06 – 53 73 31 67

E. hans.terhaar@oamkb.nl

Contact