Top

Welkom bij
oamkb Apeldoorn

Home / Kantoren / oamkb Apeldoorn

Ik ben Steven de Bruijn

 

Ik ben Steven de Bruijn, accountant, en ik ondersteun ondernemers vanuit Apeldoorn. Wat houdt je wakker? Welke hulp of steun zoek je? Wat is je missie met je bedrijf? Zomaar vragen die ik je graag zou willen stellen. Ik ben een ervaren, vlot communicerende bedrijfsadviseur/accountant. Cijfermatig sterk met intuïtief inzicht. Uitstekende verbinder met oprechte aandacht voor de ander. Op zoek naar een accountant die de focus legt op de toekomst? Dan drink ik graag een kopje koffie met je!

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften.

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs.

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname.

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Wat onze klanten zeggen

Neem contact op

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

 

oamkb Apeldoorn

De Pergola 34
7325 GG Apeldoorn

T. 06 – 22 02 49 71

E. steven.debruijn@oamkb.nl

Contact