Top

Welkom bij
oamkb Arnhem

Home / Kantoren / oamkb Arnhem

Ik ben Frans van der Huizen

 

Ik ben Frans van der Huizen en ik ondersteun vanuit Arnhem MKB-ondernemers met hun financiële adminisitratie en hun fiscale zaken. Ik ben fiscaal jurist en partner bij oamkb. Ik help ondernemers graag bij het realiseren van hun doelstellingen met fiscaal juridisch advies. Hierdoor krijgen ondernemers tijd om te ondernemen en kunnen zij bezig zijn met datgene waarom ze ondernemer zijn geworden. Ik ben daarbij de adviseur met persoonlijke touch! Neem gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking. met oamkb!

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften.

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs.

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname.

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Wat onze klanten zeggen

Neem contact op

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

 

oamkb Arnhem

Wassenaarweg 40
Postbus 30119
6843 NW Arnhem

T. 06 – 11 36 00 43

E. frans.vanderhuizen@oamkb.nl

Contact