Top

Welkom bij
oamkb Bedrijfsadvies Amersfoort

Home / Kantoren / oamkb Barendrecht

Ik ben Honoré Schreurs

 

Ik ben Honoré Schreurs en samen met mijn team ondersteun ik ondernemers vanuit ons administratiekantoor in Amersfoort. Ik help onernemers met hun administratie en belastingen, waarbij mijn passie ligt in het vergroten van ondernemersplezier en -succes. Het is mijn doelstelling dat jij je doelstellingen behaalt. Op welk vlak dan ook. Ik zorg ervoor dat je financiële administratie en belastingaangifte altijd pico bello op orde zijn. Daarnaast bespreken we iedere maand of kwartaal je administratie en bied ik je toegang tot een flexibele schil van specialisten die je op afroep tot je beschikking hebt. Zullen we eens kennismaken? Bel nu oamkb!

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften.

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs.

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname.

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Wat onze klanten zeggen

Neem contact op

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

 

oamkb Bedrijfsadvies Amersfoort

Kapelweg 97
3818 BG Amersfoort

T. 06 – 50 29 54 53

E. honore.scheurs@oamkb.nl

Contact