Top

Welkom bij
oamkb Breda

Home / Kantoren / oamkb Breda – Oosterhout

Ik ben Johan Rinzema

Ik ben Johan Rinzema en ik ben salarisadministrateur. Ik ondersteun ondernemers vanaf ons administratiekantoor in Oosterhout door het verzorgen van loonstroken, contracten, personeelsregistratie en financiële administratie. Ik maak je administratie overzichtelijk en inzichtelijk. Administratie zonder Johan is al een auto zonder stuur. Je weet waar je heen wilt met jouw bedrijf. Wat je moet doen om jouw bedrijf op de weg ernaartoe te zetten en te houden vertelt je administratie jou… en Johan! Ik zorg dat alles goed geregeld is en samen kijken we naar jouw cijfers en ambities. Neem contact met oamkb voor meer informatie.

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften.

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs.

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname.

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Wat onze klanten zeggen

Neem contact op

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

 

oamkb Breda – Oosterhout

Korte Hoogstraat 10
4902RH Oosterhout

T. 06 – 24 76 74 60

E. johan.rinzema@oamkb.nl

Contact