Top

Welkom bij
oamkb Gouda – Krimpenerwaard

Home / Kantoren / oamkb Gouda – Krimpenerwaard

Ik ben Allard van Schoneveld

Ik ben Allard van Schoneveld en samen met mijn team ondersteun ik ondernemers. Ik ben een ondernemende sparringspartner, een gedreven en resultaatgerichte adviseur. Hierdoor ben je in staat gerichter te sturen en betere beslissingen te nemen. Ik heb 28 jaar evaring in de sales- en marketing, 18 jaar op directieniveau. Ons administratiekantoor in Vlist helpt je graag met de boekhouding. Zo heb je zelf weer tijd om te ondernemen. Neem nu contact op met oamkb voor meer informatie. Eén van onze financieel professionals helpt je graag verder.

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften.

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs.

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname.

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Wat onze klanten zeggen

Neem contact op

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

 

oamkb Gouda Krimpenerwaard

Oost-Vlisterdijk 40
2855 AE Vlist

T. 06 – 51 01 64 64

E. allard.vanschoneveld@oamkb.nl

Contact