Top

Welkom bij
oamkb Heerlen

Home / Kantoren / oamkb Heerlen

Ik ben Ad Slijters

Ik ben Ad Slijters en samen met mijn team ondersteun ik ondernemers. Ons oamkb administratiekantoor in Heerlen maakt jouw administratie overzichtelijk en inzichtelijk. Hierdoor ben je in staat gerichter te sturen en betere beslissingen te nemen. Veel ondernemers vinden het lastig en een gedoe om alle bonnetjes en cijfers op de juiste manier te verwerken, maar de boekhouding kan wel een stuk sneller, want het kan al tot 70% automatisch. Neem nu contact op met oamkb voor meer informatie en één van onze financieel professionals helpt je graag verder!

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften.

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs.

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname.

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Wat onze klanten zeggen

Neem contact op

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

 

oamkb Heerlen

Jan Campertstraat 5
6416 SG Heerlen

T. 045 – 571 53 19
T. 06 – 34 96 24 08

E. ad.slijters@oamkb.nl

Contact