Top

Welkom bij
oamkb Nijmegen

Home / Kantoren / oamkb Nijmegen

Ik ben Thomas Verbeek

Ik ben Thomas Verbeek. Ik ondersteun ondernemers, samen met mijn team. Dit doen we vanuit ons administratiekantoor in Nijmegen. Ik heb inmiddels als meer dan 25 jaar ervaring in het opzetten, optimaliseren en beheren van geautomatiseerde administraties. Ik ben een allrounder die zijn kennis en ervaring wil inzetten voor ondernemers van bedrijven die net als ik elke dag bezig zijn met verbetering. Zoek je een administratiekantor dat zorgt dat je administratie altijd bij is en waarbij je 24/7 beschikt over up-to-date financiële stuurinformatie? Neem contact op met oamkb voor meer informatie!

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften.

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs.

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname.

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Wat onze klanten zeggen

Neem contact op

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

 

oamkb Nijmegen

de Gildekamp 1125
6545 LE Nijmegen

T. 06 – 37 27 39 44

E. thomas.verbeek@oamkb.nl

Contact