Top

Welkom bij
oamkb Sittard

Home / Kantoren / oamkb Sittard

Ik ben Marina van Rossum

 

Ik ben Marina van Rossum en samen met Roy Argyrakis ondersteun ik ondernemers vanaf ons administratiekantoor in Sittard. Ik werk op een gestructureerde wijze als verbinder en motivator en realiseer de resultaten die gesteld zijn bij het MKB. Ben jij die ondernemer die wil groeien? Ben jij die franchisegever die wil organiseren? Ben jij die enthousiasteling die ideeën wil creëren? Dan ben ik jouw Blijmaker! Ik adviseer bij financiële vraagstukken om bedrijven weer gezond te maken of een bedrijf gezond te laten (door)groeien. Neem gerust contact op met oamkb voor meer informatie.

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften.

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs.

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname.

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Wat onze klanten zeggen

Neem contact op

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

 

OAMKB Sittard

Nusterweg 63B
6136 KT Sittard

 

T. 046 – 260 02 01

T. 06 – 29 16 95 40

T. 085 – 30 30 794

 

E. sittard@oamkb.nl

E. info@oamkb.nl

Contact