Top

Welkom bij oamkb Utrecht

Home / Kantoren / oamkb Utrecht

Ik ben Rogier Cantor

Ik ben Rogier Cantor en samen met mijn team ondersteun ik MKB-ondernemers. Dit doe ik vanuit ons administratiekantoor in Houten. Ik help de ondernemer met hun administratie en belastingen en denk proactief mee richting de toekomst. Dit doen we goed en zo efficiënt mogelijk tegen aan zo laag mogelijke (administratieve) last. Ik maak ondernemers financieel beter en ontzorg ze van hun administratie. Heb je interesse? Neem contact op met oamkb en één van onze financieel experts bespreekt graag je uitdagingen met je!

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften.

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs.

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname.

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Wat onze klanten zeggen

Neem contact op

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

 

oamkb Utrecht

Warinenpoort 29
3991 JZ Houten

T. 06 – 20 45 78 03

E. rogier.cantor@oamkb.nl

Contact