Top

Welkom bij
oamkb Zuid – Holland

Home / Kantoren / oamkb Zuid – Holland

Wij zijn George van der Spek en Martin Teunisse

Wij zijn George van der Spek en Martin Teunisse vanuit ons administratiekantoor in Krimpen aan den IJssel ondersteun ik MKB-ondernemers. We maken jouw administratie weer inzichtelijk en overzichtelijk, door hem tot wel 70% automatisch te laten verlopen. Zo blijft er tijd over om samen met jou naar je ambities te kijken. En kom je er niet uit? We bellen, mailen of appen gelijk, want dat is inclusief in de maandprijs. Zo is er ook geen drempel om contact op te nemen en kun je gelijk verder. Neem nu contact op met oamkb voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften.

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs.

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname.

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Wat onze klanten zeggen

Neem contact op

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

 

oamkb Schiedam – Krimpen aan de IJssel

Vincent van Goghlaan 8
2923 AN Krimpen aan den IJssel

T. 06 – 43 06 73 16

E. george.vanderspek@oamkb.nl

Kosteloos adviesgesprek aanvragen