Top

Online administratie

 • 200+ ervaren administrateurs en bedrijfsadviseurs
 • Volledig online administraties
 • 24/7 direct inzicht in de administratie van je bedrijf
 • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen
Overstapweken 2023 campagne

STAP NU OVER EN ONTVANG GRATIS INRICHTING
(T.W.V. € 249,-) 

Laat oamkb je zakelijke wereld veranderen! Geniet van een moderne online administratie die 24/7 up-to-date is en toegankelijk via een handige app. Het oamkb-team in jouw regio zorgt voor een naadloze migratie van je huidige administratie. Scan eenvoudig bonnetjes, stuur facturen per e-mail en laat de rest aan ons over. Blijf op tijd met betalingen en aangiften dankzij ons professionele team. En dat is niet alles; je krijgt direct toegang tot een ervaren bedrijfsadviseur die al je vragen beantwoordt. Aarzel niet langer en plan nu een afspraak bij het oamkb-administratiekantoor in jouw regio om je bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen!

Plan direct een afspraak bij het administratiekantoor in jouw regio

Home / Online administratie

Wat doet een online administratie voor je?

Bij oamkb profiteer je van álle voordelen van online boekhouden:

Geldbesparing, tijdsbesparing, gemak en 24/7 inzicht in je cijfers via je telefoon, tablet of computer, waar je ook bent!

Om van alle voordelen van de online administratie te kúnnen profiteren, zorgen we dat we eerst jouw administratie automatiseren (al tot 70%). Je online administrateur controleert jouw administratie, en zorgt voor al je verplichte aangiften.

Voor je start, bekijk je eerst met jouw oamkb administrateur welke online administratie het beste bij jouw bedrijf past. Wij kennen alle pakketten en kunnen je daarin goed adviseren.

Maandabonnement en de kosten

Omdat we het belangrijk vinden dat je weet waar je aan toe bent, is dit altijd een slim vast laag bedrag per maand, waarin tussendoor bellen/mailen en appen inclusief is.

Online administratie voor het MKB

Administratie voor jouw bedrijf

Online administratie software maken we precies op maat voor jouw MKB-bedrijf en branche. We hebben hier al 10 jaar ervaring in: de inrichting kost daarom maar 225,- euro. Zo maken we je online administratie makkelijk te gebruiken en tijdbesparend.

Online administratie hoeft niet tijdrovend of moeilijk te zijn. Laat ons het makkelijk voor je maken zodat het weinig tijd kost in je MKB-bedrijf. Een maandabonnement heb je al vanaf 95,-. 24/7 heb je inzicht in je bedrijf op je laptop of telefoon. Daar krijg je ook nog een online administrateur bij die goed bereikbaar is voor al je vragen en regelmatig met je overlegt over je cijfers:

 • Online administratie, BTW aangiften, jaarcijfers, inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting aangiften zijn inclusief het maandbedrag
 • Mailen, appen, telefoon en 4x per jaar overleg zijn inclusief het maandbedrag
 • Altijd overzicht in de vorderingen, te betalen bedragen, je omzet, kosten en winst
 • Nog beter ondernemen door te sturen op actuele cijfers en sparren met je online administrateur
 • Makkelijk, tijdbesparend en je wordt bijgestaan door de tribe van 200+ ervaren online administrateurs

Online administratie: Jouw sleutel tot succes

Ontdek hoe onze online administratie jouw MKB-onderneming transformeert. Stel je voor: real-time inzicht in je financiën, overal en altijd. Je wordt ondersteund door een team van deskundige online administrateurs die je bijstaan bij elke stap. Zij helpen je niet alleen met je dagelijkse boekhouding, maar ook met alle belastingaangiften. Het unieke aan onze service? Het is inclusief maandelijkse gesprekken met jouw persoonlijke administrateur. Deze gesprekken zijn goud waard. Ze bieden je de kans om dieper in te gaan op je financiële status en strategieën te bespreken voor toekomstige groei en succes. Met onze online administratie heb je de perfecte balans tussen automatisering en persoonlijke begeleiding, waardoor je meer tijd overhoudt voor waar je echt goed in bent: ondernemen.

Voordelen

 • 200+ Ervaren bedrijfsadviseurs
 • Volledig geautomatiseerde administraties
 • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
 • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag

Best gewaardeerde downloads online administratie

New call-to-action

Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder met je MKB administratie èn je onderneming, dus stel gerust je vraag aan ons!

Bennekomseweg 43
6717 LL Ede

T. 085 – 30 30 794
E. info@oamkb.nl

Wat onze klanten zeggen

Wij werken met

Bij oamkb werken we met deze partners en
softwarepakketten om jou van dienst te zijn.

oamkb software logos
Meer informatie

Oamkb ondernemer aan het woord

Demo adviesgesprek aanvragen

Kosteloze demo van softwarepakketten aanvragen

New call-to-action

Wat is voordeliger?

Boekhouder in dienst, uitbesteden of online boekhouden?

In deze download geven we drie rekensommen ter vergelijking.

Download de rekenvoorbeelden

Belangrijke blogs

Kassatellen.nl

Kassatellen.nl hét online kasboek dat koppelt met Yuki

Dagelijks verwerken van de cijfers is eerder de norm dan uitzondering. Om dit te kunnen doen is het van belang dat structureel de juiste gegevens aangeleverd wo…

6 methoden waardoor klanten sneller facturen betalen

Wanbetalers zijn vervelend, wanneer je steeds achter betalingen aan moet gaan verlies je kostbare tijd. Wanneer er niet betaald wordt moet je het verlies gaan d…

Tellow

Review Tellow

 

De Rabobank maakt reclame voor een boekhoud app die gekoppeld is aan de bankrekening van de Rabo voor ZZP-ers. Ik ben nieuwsgierig naar het nieuwe boekhoudprogr…

Overige diensten

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs.

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname.

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder met je MKB administratie èn je onderneming, dus stel gerust je vraag aan ons!

Bennekomseweg 43
6717 LL Ede

T. 085 – 30 30 794
E. info@oamkb.nl