Top

Informatie over Horeca

Home / Bedrijfsadvies / Informatie over horeca

Waar gaat het goed in je horecabedrijf en waar kan het beter?

Dagelijks inzicht in je online horeca administratie is een stuurmiddel voor je: waar gaat het goed en waar kan het beter? Een goede online horeca administratie is niet alleen van belang voor de Belastingdienst of de bank. En online horeca administratie geeft je inzicht de opbrengsten en kosten per werknemer, per tafel, per kamer, per gerecht enz. Door dagelijks bij te sturen met behulp van een makkelijk overzicht, kun je meer winst maken. Je oamkb horeca adviseur stemt met je af wat je wel en vooral wat je niet nodig hebt om nog beter te ondernemen.

De beste boekhoudsoftware voor je horeca bedrijf

Vooraf bekijken we eerst samen welke boekhoudsoftware het beste bij jouw horeca bedrijf past. Wij kennen alle boekhoudpakketten en kunnen je daarin goed adviseren. Je logt dagelijks in op de app om de overzichten te bekijken. We koppelen zoveel mogelijk met de software die je al gebruikt of met software van je horeca leveranciers. Zo kun je met een “slimme” kassa en software in de cloud jouw administratie altijd up-to-date houden. En nog beter, door het voorraadsysteem te koppelen aan de administratie weet je ook precies wanneer je nieuwe voorraad moet bestellen. Zo kun je jaren vooruit, groeien en meer winst maken.

Horeca advies voor starters

Oamkb helpt je bij de opstart van je horeca bedrijf. Een betrokken horeca adviseur met veel ervaring in horeca. Je oamkb horeca adviseur helpt je administratieve processen slim in te richten en te automatiseren, zodat de administratie daarna een fluitje van een cent is. Je oamkb horeca specialist helpt je met het ondernemingsplan. Hij heeft niet alleen goede stukken aangeleverd, maar is ook erg duidelijk en geduldig geweest in de uitleg hiervan. Ik kan Bas aan iedereen aanraden voor een top samenwerking!

Advies van een horeca specialist is niet duur

Omdat er jaren ervaring is opgedaan in de horeca krijg je snel en goed antwoord op al je vragen. Dat is inbegrepen in de vaste lage maandprijs. Verder helpt de horeca adviseur van oamkb je vooruit door proactief te signaleren waar zich kansen en risico´s voordoen. Samen overleggen we over bedrijfsstrategie en kosten posities. Binnen de oamkb tribe werken de horeca adviseurs samen met fiscalisten die alles van horeca weten. Maak je gebruik van alle fiscale voordelen voor horeca ondernemers? Zo betaalt een goede horeca adviseur zichzelf terug door goed advies waardoor je meer omzet, je kosten beperkt en minder belasting betaalt.

Onze bedrijfsadviseurs

Bas van Kooten

Bas van Kooten

Bedrijfsadviseur

Horeca-ondernemer aan het woord

YouTube video

Oamkb horeca-adviseur

YouTube video

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften.

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs.

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname.

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder met je MKB administratie èn je onderneming, dus stel gerust je vraag aan ons!

Bennekomseweg 43
6717 LL Ede

T. 085 – 30 30 794
E. info@oamkb.nl