Top

Waardebepaling

  • Sanering van schulden
  • Verkoop van je bedrijf
  • Financieringsaanvraag
  • Groeiscenario
Nu gratis adviesgesprek

Laat nu de waarde van je bedrijf bepalen vanaf €1250,-

Home / Bedrijfsadvies / Waardebepaling bedrijf

Een waardebepaling van je bedrijf kun je gebruiken voor: een herstrurering i.v.m. afkoop van schulden, de verkoop van je bedrijf, acties te bepalen om de waarde van je bedrijf te verhogen en als nul-meting bij een bedrijfscoachingstraject.

Ebitda verhogen betekent dat je bedrijf meer waard wordt, makkelijker kunt financieren en goed je bedrijf kan verkopen in de toekomst. Ebitda is een van de methodes om de waarde van je bedrijf te bepalen. In het voorbeeld waarderapport zie je welke methodes er nog meer gebruikt worden. De bepaling van de bedrijfswaarde door oamkb is een combinatie van de verschillende methoden waardoor je een goed beeld krijgt van de waarde van je bedrijf. Je kunt met deze waardebepaling een nulmeting doen waarna je een een groeitraject ingaat. Hierna kun je zien hoeveel je bedrijf in waarde is gestegen. Ook voor bedrijfsoverdracht, reorganisatie, herstructurering en financieringsaanvragen geeft de waardebepaling van je bedrijf een goed beeld van de huidige bedrijfwaarde.

New call-to-action
New call-to-action

Vraag nu een gratis adviesgesprek aan

Ontvang tips om de EBITDA van je bedrijf te verhogen.

Bennekomseweg 43
6717 LL Ede

T. 085 – 30 30 794
E. info@oamkb.nl

Onze bedrijfsadviseurs

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften.

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs.

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname.

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching