Top

Bedrijfscoaching voor een goedlopend en winstgevend bedrijf

Home / Bedrijfscoaching / Informatie over bedrijfscoaching

Intensieve en inspirerende sessies

We bieden sessies met een concreet doel en resultaat. In persoonlijk gesprekken werken we samen naar jouw doelen. In elke sessie maak je snel stappen en krijg je nieuwe inzichten en vaardigheden. Je bent gegarandeerd van snel resultaat. Met meer dan 4.000 klanten bij oamkb gingen vele ondernemers je voor.

Meesterlijk je doelen bepalen

1. Heldere strategie

Meesterlijk je omzet verhogen

2. Meer omzet

Systemen laten je bedrijf draaien

3. Ondernemerschap

Een zelfstandig en zelfsturend team creëren

4. Een team dat voor je werkt

Meesterlijk aan je bedrijf werken

5. Meesterlijk aan je bedrijf werken

Je organisatiestructuur aanpassen

6. Resultaten meten

Verhoog de waarde van je onderneming

7. Waardebepaling

8. Crisisoverleg

Tarieven

Duidelijkheid, daar houden wij van!

Kies je onderwerp en samen bespreken of je één of meerdere sessies nodig hebt. Verlengen kan altijd nog.

  • Bedrijfscoaching voor een goedlopend en winstgevend bedrijf
  • Direct stappen maken
  • Effectieve en inspirerende sessies
  • Met concreet resultaat
Bedrijfscoaching
App bedrijfscoaching in 2 min./dag € 35,99 per maand
Pas je nieuwe kennis toe op jouw bedrijf samen met een bedrijfscoach:
Sessie bedrijfscoaching voor een door jou gekozen onderwerp
€ 308,- per sessie van 2 uur *
* Samen werken aan je bedrijf, is als samen sporten: meer motivatie, meer discipline en meer fun. Gegarandeerd concreet resultaat in enkele sessies!
Overstapweken 2023 campagne

STAP NU OVER EN ONTVANG GRATIS INRICHTING
(T.W.V. € 249,-) 

Laat oamkb je zakelijke wereld veranderen! Geniet van een moderne online administratie die 24/7 up-to-date is en toegankelijk via een handige app. Het oamkb-team in jouw regio zorgt voor een naadloze migratie van je huidige administratie. Scan eenvoudig bonnetjes, stuur facturen per e-mail en laat de rest aan ons over. Blijf op tijd met betalingen en aangiften dankzij ons professionele team. En dat is niet alles; je krijgt direct toegang tot een ervaren bedrijfsadviseur die al je vragen beantwoordt. Aarzel niet langer en plan nu een afspraak bij het oamkb-administratiekantoor in jouw regio om je bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen!

Plan direct een afspraak bij het administratiekantoor in jouw regio

Werkwijze

Met wie krijg ik te maken?

Voor elk onderwerp hebben we gespecialiseerde bedrijfscoaches. Afhankelijk van jouw vraag stellen we je een bedrijfscoach voor in een kosteloos adviesgesprek.

Online of live?

Het kosteloos adviesgesprek vindt vaak online plaats, tenzij de gespecialiseerd bedrijfscoach bij jou in de buurt opereert. Voor complexe onderwerpen of teamoverleg vindt de sessie bij jou op het bedrijf plaats.

Hoe werkt een sessie?

We werken vanuit het door jouw gekozen onderwerp. Vaak vallen verschillende problemen te vatten in één oorzaak samen. We pakken daarom de problemen bij de oorzaak aan waardoor je snel stappen maakt,

Hoe werkt een kosteloos adviesgesprek?

We stellen je heldere open vragen waardoor we snel de oorzaak boven water krijgen. Het kan zijn dat we je in het kosteloos adviesgesprek al op weg hebben geholpen of dat we je één of meerdere sessies aanbieden. Afhankelijk van het doel en de huidige status varieert het aantal benodigde sessies. Het resultaat van de sessies is gegarandeerd meer dan het jou kost, anders geven wij aanwijzingen waar en hoe je je behoefte kunt vervullen.

Hoe werkt de facturering

Afhankelijk van het aantal sessies factureren we je per maand. Het kan zijn dat we een sessie in een uur afronden. Natuurlijk betaal je dan maar de helft van de sessie prijs.

Geheimhouding

Als onze bedrijfscoaches zijn gebonden aan geheimhouding. De sessies vinden één op één plaats, tenzij er een specialist nodig is. Dan vragen we vooraf je toestemming om deze erbij te betrekken.