Top

Bedrijfscoaching voor een goedlopend en winstgevend bedrijf

Home / Bedrijfscoaching / Informatie over bedrijfscoaching

Intensieve en inspirerende sessies

We bieden sessies met een concreet doel en resultaat. In persoonlijk gesprekken werken we samen naar jouw doelen. In elke sessie maak je snel stappen en krijg je nieuwe inzichten en vaardigheden. Je bent gegarandeerd van snel resultaat. Met meer dan 4.000 klanten bij oamkb gingen vele ondernemers je voor.

Meesterlijk je doelen bepalen

1. Heldere strategie

Meesterlijk je omzet verhogen

2. Meer omzet

Systemen laten je bedrijf draaien

3. Ondernemerschap

Een zelfstandig en zelfsturend team creëren

4. Een team dat voor je werkt

Meesterlijk aan je bedrijf werken

5. Meesterlijk aan je bedrijf werken

Je organisatiestructuur aanpassen

6. Resultaten meten

Verhoog de waarde van je onderneming

7. Waardebepaling

8. Crisisoverleg

Campagne financiele administratie & advies 2024

NU GRATIS ADVIESGESPREK BEDRIJFSADVIES EN BEDRIJFSCOACHING
T.W.V. €295,- 

Heb je behoefte aan meer klanten, meer geld, en beter presterende medewerkers? Wat wil jij het eerste aanpakken om te verbeteren in je bedrijf? Ondernemen is inspirerender, motiverender en meer fun samen met een bedrijfsadviseur of bedrijfscoach van oamkb! Jouw bedrijfsadviseur of bedrijfscoach verdient zichzelf ruimschoots voor je terug en van een gratis adviesgesprek steek je altijd wat op. Vraag nu een gratis adviesgesprek aan ter waarde van € 295,- !

Vraag hier het gratis adviesgesprek aan

Werkwijze

Met wie krijg ik te maken?

Voor elk onderwerp hebben we gespecialiseerde bedrijfscoaches. Afhankelijk van jouw vraag stellen we je een bedrijfscoach voor in een kosteloos adviesgesprek.

Online of live?

Het kosteloos adviesgesprek vindt vaak online plaats, tenzij de gespecialiseerd bedrijfscoach bij jou in de buurt opereert. Voor complexe onderwerpen of teamoverleg vindt de sessie bij jou op het bedrijf plaats.

Hoe werkt een sessie?

We werken vanuit het door jouw gekozen onderwerp. Vaak vallen verschillende problemen te vatten in één oorzaak samen. We pakken daarom de problemen bij de oorzaak aan waardoor je snel stappen maakt,

Hoe werkt een kosteloos adviesgesprek?

We stellen je heldere open vragen waardoor we snel de oorzaak boven water krijgen. Het kan zijn dat we je in het kosteloos adviesgesprek al op weg hebben geholpen of dat we je één of meerdere sessies aanbieden. Afhankelijk van het doel en de huidige status varieert het aantal benodigde sessies. Het resultaat van de sessies is gegarandeerd meer dan het jou kost, anders geven wij aanwijzingen waar en hoe je je behoefte kunt vervullen.

Hoe werkt de facturering

Afhankelijk van het aantal sessies factureren we je per maand. Het kan zijn dat we een sessie in een uur afronden. Natuurlijk betaal je dan maar de helft van de sessie prijs.

Geheimhouding

Als onze bedrijfscoaches zijn gebonden aan geheimhouding. De sessies vinden één op één plaats, tenzij er een specialist nodig is. Dan vragen we vooraf je toestemming om deze erbij te betrekken.