Top

Welkom bij
oamkb De Jong & Middelburg

Home / Kantoren / oamkb De Jong & Middelburg

Wij zijn Marco de Jong & Machiel Middelburg

Ik ben Marco de Jong en samen met Machiel Middelburg ondersteun ik MKB-ondernemers vanaf onze administratiekantoren in Hilversum, Utrecht en Houten. Ik wil je zelf laten ervaren hoe eenvoudig een altijd up-to-date administratie is. Het is je fundament waarmee je van jouw onderneming een winstgevend bedrijf kunt maken. Ik ben een ervaren adviseur die de link maakt tussen cijfers, de ondernemersdoelstellingen en plannen. Neem contact op met oamkb en een van onze financiële professionals bespreekt graag je uitdagingen met je!

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften.

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs.

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname.

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Wat onze klanten zeggen

Neem contact op

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

 

oamkb De Jong & Middelburg

Laapersveld 75
1213 VB Hilversum

T. 06 – 23 36 26 30

E. machiel.middelburg@oamkb.nl

E. marco.dejong@oamkb.nl

Contact