Top

Welkom bij
oamkb Assen – Noordenveld

Home / Kantoren / oamkb Assen – Noordenveld

Ik ben Jos Pijffers

 

Ik ben Jos Pijffers en ondersteun MKB-ondernemers vanuit ons administratiekantoor in Peize. Ben jij een ondernemer die (te) veel tijd kwijt is aan de administratie? Ik vertel je graag alles over de oplossingsmogelijkheden! Ik ben een financieel professional met meer dan 15 jaar ervaring in de accountancy als finance manager/controller. Ik neem MKB-ondernemers hun administratie uit handen door zo veel mogelijk te digitaliseren. Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem contact op met oamkb!

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften.

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs.

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname.

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Wat onze klanten zeggen

Neem contact op

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

 

oamkb Assen – Noordenveld

Dalkruidlaan 36
9321 LN Peize

T. 06 – 23 98 97 75

E. sjef.meessen@oamkb.nl

Contact