Top

Welkom bij
oamkb Eindhoven – Gemert – Venray

Home / Kantoren / oamkb Eindhoven – Gemert – Venray

Ik ben Ben Jenniskens

Ik ben Ben Jenniskens en samen met mijn team ondersteun ik ondernemers vanuit Venray. Ik werk graag samen met ondernemers, ik zorg ervoor dat zij kunnen ondernemen en dat ik ze daarbij bijsta op financieel en administratief gebied. Al 15 jaar heb ik jaarrekeningen en fiscale aangiften verzorgd. Ik laat ondernemers graag zien dat gedigitaliseerde administratie zoveel makkelijker, sneller en tijdbesparender kan. Bespreek jouw uitdaging nu met oamkb en bel ons!

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften.

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs.

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname.

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Wat onze klanten zeggen

Neem contact op

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

 

oamkb Eindhoven – Gemert – Venray

Kaardebol 28
5803 HX Venray

T. 06 – 10 87 53 76

E. ben.jenniskens@oamkb.nl

Contact