Top

Welkom bij
oamkb Groningen

Home / Kantoren / oamkb Groningen

Ik ben Jolanda Spruijt

Ik ben Jolanda Spruijt en ik ben een enthousiaste financieel adviseur met een ondernemershart. Ik word beschreven als een snelle denker met een aanstekelijk enthousiasme. Ik maak je administratie overzichtelijk en inzichtelijk vanuit ons administratiekantoor in Groningen. Hierdoor ben je in staat gerichter te sturen en betere beslissingen te nemen. Neem nu contact op met oamkb voor meer informatie en één van onze financieel professionals helpt je graag verder.

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften.

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs.

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname.

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Wat onze klanten zeggen

Neem contact op

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

 

oamkb Groningen

Reigerstraat 8
9903 BR Appingedam

T. 06 – 37 16 45 46 (kantoor)
T. 06 – 29 00 62 13

E. jolanda.spruijt@oamkb.nl

Contact