Top

Welkom bij
oamkb Nijmegen – Wijchen

Home / Kantoren / oamkb Nijmegen – Wijchen

Ik ben Ed Struik

Ik ben Ed Struik en samen met mijn team ondersteun ik ondernemers vanuit ons administratiekantoor in Nijmegen. Ik ben een ervaren financieel professional met meer dan 30 jaar ervaring binnen diverse bedrijven, met name in retail- en productieorganisaties. We automatiseren jouw administratie, zodat deze geen last meer is, maar een bron van informatie. Ik kenmerk mezelf als bruggenbouwer en ‘teambuilder’. Neem nu contact op met oamkb en samen bespreken we je financiële uitdagingen!

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften.

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs.

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname.

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Wat onze klanten zeggen

Neem contact op

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

 

oamkb Nijmegen – Wijchen

Frans Kellendonkstraat 2
6543 KD Nijmegen

T. 06 – 13 57 78 17

E. ed.struik@oamkb.nl

Contact