Top

Welkom bij
oamkb Oss

Home / Kantoren / oamkb Oss

Ik ben Sjoerd Lemstra

Ik ben Sjoerd Lemstra en ik ondersteun ondernemers, samen met mijn team, vanuit ons administratiekantoor in Oss. We zijn er om jouw doel, succesvol ondernemen, te realiseren. Cijfers helder in beeld. Die basis is voor ons het uitgangspunt. We brengen ze voor en met de ondernemer op proactieve wijze in beeld. Online administratie betekent dat je geen hobbels meer hoeft te nemen bij praktische zaken. Neem contact op met oamkb voor meer informatie en een vrijblijvend gesprek!

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften.

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs.

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname.

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Wat onze klanten zeggen

Neem contact op

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

 

oamkb Oss

Kanaalstraat 12B
Postbus 246
5347 KM Oss

T. 06 – 53 37 56 09

E. sjoerd.lemstra@oamkb.nl

Contact