Top

Welkom bij oamkb Twente – Hengelo

Home / Kantoren / oamkb Twente – Hengelo

Ik ben Mendel Chiu

Ik ben Mendel Chiu en ik heb jarenlange ervaring als accountant en adviseur voor MKB-bedrijven. Ik merkte dat er behoefte was aan een betrokken accountant voor wie de rol als sparringspartner vanzelfsprekend is. Ik ben een vooruitdenkende accountant, voorstander van automatiseren en kijk samen met jou naar jouw ambities. Ik heb een brede blik op ondernemerschap en zie overal kansen voor jou. Samen met mijn team ondersteun ik je graag vanuit ons administratiekantoor in Hengelo. Meer informatie? Neem contact op met oamkb!

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften.

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs.

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname.

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Wat onze klanten zeggen

Neem contact op

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

 

oamkb Twente – Hengelo

Spoorstraat 100
7551 CA Hengelo

T. 074 – 760 18 00
T. 06 – 20 96 48 02

E. mendel.chiu@oamkb.nl

Contact