Top

Home / Webinars

Webinar bijwonen?

Meld je aan via de onderstaande aanmeldbutton.
Je ontvangt de link van de webinar in je mail.

Aanmelden

Webinars

10-02-2023 Voorbeeldcasus hoe je bedrijf uit zwaar weer komt

Bedrijfscoach en -adviseur Frans van der Linden presenteert een casus hoe een MKB bedrijf langzaam bijna onderuit ging in 10 jaar, maar hoe dit voorkomen is. Dit betreft een mooi voorbeeld hoe een regeling met de Belastingdienst grote gevolgen kan hebben. Zeer actueel in deze tijden van de Corona-betaalregeling van de fiscus.

31-03-2023 WHOA simulatie – Aanpak bedrijven zwaar weer

Waardering en herstructurering deskundige Danny Haan laat in de vorm van een simulatie zien hoe hij te werk gaat als een bedrijf in zwaar weer verkeert. Welke analyses moeten er worden gemaakt, welke data zijn van belang, welke stappen moeten worden genomen en wat zijn dan de mogelijke scenario’s en resultaten.

14-04-2023 Bedrijfsoverdracht – fiscaal en financiering

Financieringsspecialist Albert Kluyver en fiscaal adviseur Arend Pasma leggen uit waar een ondernemer op hun expertise-gebieden aan moet denken bij een bedrijfsoverdracht. Naast de theorie hebben de specialisten ook praktijkvoorbeelden en kunnen ze best practices delen. Bijna elke ondernemer gaat hier een keer mee te maken krijgen, dus zeker een aanrader je hierover te laten informeren.

21-04-2023 Verkoop van een MKB bedrijf

Bedrijfscoach en -adviseur Frans van der Linden presenteert hoe hij de verkoop van een kinderdagverblijf heeft aangepakt. Zo legt hij uit welke elementen van belang zijn en welke keuzes er gemaakt moeten worden. Zo leer je ook waar je nú al rekening mee kan (of moet) houden met het oog op een eventuele verkoop in de toekomst.

09-05-2023 Optimale bedrijfsvoering ambulante zorg

Oamkb zorgadviseur Harry Nieuwlaar vertelt wat er nodig is om een goed resultaat te halen als ondernemer in de ambulante zorg. Dus zit je in deze sector, mis deze webinar niet!

26-05-2023 Verhogen productieniveau medewerkers en teams

Bedrijfscoach en interim manager Jan Pieter Dirven laat zien hoe je als MKB-ondernemer kunt zorgen voor zelfsturende teams en – medewerkers. Waardoor de productiviteit én de motivatie van de medewerkers omhoog gaat.

02-06-2023 Het neerzetten van een personeelsorganisatie die voor je werkt

HR specialist Ton Peters vertelt aan de hand van de praktijk hoe een goed georganiseerde personeelsorganisatie een ondernemer helpt zijn doelstellingen te bereiken. En wat er fout kan gaan als je dit niet goed doet. Hoe kunnen contracten, een personeelshandboek en voorwaarden vóór jou werken? Wanneer en waarom moet je een risico inventarisatie doen en evalueren? Enkele vragen die in deze webinar worden beantwoord.

09-06-2023 Ondernemer in zwaar weer

Bedrijfscoach en -adviseur Aart de Wit presenteert hoe hij een ondernemer begeleidt de stappen te maken om uit een uitdagende liquiditeitssituatie te komen, en zo te groeien als ondernemer met plezier in ondernemen. Welke mogelijke ondersteuning is er in de markt? Hoe kun je hier gebruik van maken? En hoe voorkom je dat je in de toekomst weer een cashflow tekort hebt? Vragen die in deze webinar worden beantwoord.

23-06-2023 Hypotheken en vermogensbeheer

Financieringsspecialist Albert Kluyver en financieel planner Marcel Hillekens vertellen hoe ze ondernemers aan de beste hypotheek en vermogensplanning helpen. Zodat ze tóch dat huis kunnen kopen dat ze zo graag wilden. En duidelijk inzichtelijk hebben hoe hun financiële huishouding eruit ziet bij arbeidsongeschiktheid, de oudedag, overlijden, zodat je als ondernemer nú kan schakelen om ook dan te kunnen doen wat je wil. Inclusief tips voor vermogensbelegging.

29-06-2023 Werven van personeel anno 2023

Arbeidsmarketeer Renee Petiet presenteert hoe je ook in een krappe markt (maar ook daarbuiten) de medewerkers werft voor je bedrijf die je écht nodig hebt. En je geen genoegen neemt met medewerkers die jouw visie niet delen of niet optimaal bijdragen aan jouw bedrijfsresultaat. Renee legt uit hoe ze haar klanten helpt om inzichtelijk te krijgen wat er nodig is binnen het bedrijf en hoe ze deze mensen vindt.

30-06-2023 Optimale bedrijfsvoering in de verblijfszorg

Oamkb zorgadviseur Harry Nieuwlaar legt uit welke sleutelelementen in orde moeten zijn om een goed resultaat te draaien in de verblijfszorg. Denk bijvoorbeeld aan roosters, planning en stijgende kosten. Hoe ga je hier nu het beste mee om?

20-09-2023 Begeleiding van een Scaling up van een ondernemer

Waardering en herstructurerings deskundige Danny Haan presenteert een casus hoe hij een MKB ondernemer, die al een tijdje stil stond in de ontwikkelingen van het bedrijf, heeft begeleid naar een onderneming die klaar is voor verdere groei.

23-11-2023 Bedrijfsfinanciering

Er zijn meer dan 200 aanbieders van financiering. En allemaal hebben ze hun eigen voorwaarden en condities. Vaak past er maar een enkele financierder bij een behoefte van een ondernemer. Financieringsspecialist Albert Kluyver legt uit hoe dit werkt en hoe hij ondernemers helpt aan de beste financieringsstructuur/financierders.


Oamkb Webinars - Bedrijfsadviseurs

Wat onze partners zeggen