Top

Informatie over Personeel

Home / BedrijfsadviesInformatie over Personeel

Wat doen we voor je?

Bij oamkb profiteer je van álle voordelen van bedrijfsadvies bij personeel:

Personeel

Ook de hele salarisadministratie kun je onderbrengen bij jouw oamkb administrateur. Dit betekent dat je salarisstroken verzorgd worden, je loonbelastingaangifte en je zelfs HR taken kunt uitbesteden. We brengen je op de hoogte en zorgen dat je voldoet aan alle (nieuwe) wetgeving (denk aan de WAB en 30% regeling). Ook zaken als loonbeslagen, subsidies, HR zaken, ook juridisch: we zorgen dat je alles perfect geregeld krijgt.

Met oamkb Personeel en Organisatie en oamkb Comfort heb je een sparringpartner om al je personeelszaken te bespreken en te regelen, met als resultaat:

  • Je voldoet aan je verplichtingen en voorkomt sancties of erger
  • je contracten en (verzuim) procedures zijn optimaal ingericht en zo worden onvoorziene personeelskosten voorkomen.
  • Je hebt een actief werkgeversbeleid , waardoor je het optimaal functioneren van je medewerkers stimuleert

Onze HR-dienstverlening voor MKB, verenigingen en stichtingen die zelf (nog) geen personeelsfunctionaris hebben, biedt een oplossing voor alle aandachtspunten die elke organisatie met personeel moet hebben geregeld. Wil je ook zeker weten dat je met je personeel geen financiële risico’s draagt of wettelijke verrassingen krijgt?

Arbeidswetgeving niet makkelijker

De arbeidswetgeving heeft het ondernemers niet gemakkelijker gemaakt. Denk aan de verschillende (en veranderende) voorwaarden in CAO’s, pensioenregelingen, WAB, 30% regelingen, AVG, fiscale bijtellingen van auto, fiets, motor, ziekteverzuim, eindheffingen. Jouw oamkb administrateur zorgt dat alles perfect geregeld is zodat jij verder kunt met ondernemen.

Niet te laag of te hoog verzekerd

Ben je wel genoeg verzekerd voor kosten die je niet kunt/wilt dragen? Verzekeringen kunnen zich soms opstapelen over elkaar zelfs overlappen, waardoor je er teveel voor betaalt. Aan de andere kant wil je er zeker van zijn dat je geen risico’s loopt met betrekking tot (langdurig) verzuim. Schakel jouw oamkb administrateur in en bespaar op kosten en bespaar je de te grote risico’s.

Loonbeslagen

Sommige situaties zoals het administratief verwerken van loonbeslagen komen niet vaak voor. Dan is het wel zo makkelijk dat er iemand voor jouw administratie zorgt die dit in een handomdraai voor je regelt. Ook heb je dan meteen antwoord op vragen van jouw medewerker. Dat scheelt je een hoop uitzoektijd.

Subsidies

Zijn er subsidies waar je gebruik van kunt maken? Zo kun je subsidie krijgen op de loonbelasting wanneer iemand in een duaal traject zit (werken en leren tegelijk). Ook kun je subsidie krijgen voor medewerkers die minder mobiel zijn bijvoorbeeld. Soms is de subsidie ervoor bedoeld jouw risico te verlagen bij verminderde arbeidsgeschiktheid. Zo kun je met een gerust hart iemand de kans van zijn/haar leven geven om bij jou in dienst te komen.

Hr zaken

Arbeidscontracten opmaken, contractbeheer, arbeidsjuridische zaken zoals dossiervorming; je kunt het allemaal op 1 plek onderbrengen bij oamkb. Of wil personeel werven of juist meer doen aan talentontwikkeling intern? Lees bij bedrijfscoaching wat de mogelijkheden zijn. Bij oamkb heb je alle expertise bij de hand zodat jij kunt groeien met je bedrijf.

Onze bedrijfsadviseurs

Horeca-ondernemer aan het woord

YouTube video

Oamkb horeca-adviseur

YouTube video

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften.

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs.

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname.

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder met je MKB administratie èn je onderneming, dus stel gerust je vraag aan ons!

Bennekomseweg 43
6717 LL Ede

T. 085 – 30 30 794
E. info@oamkb.nl